• Kontakt
  • Boka service
  • Kontakt
  • Boka service
Meny

Vi köper din bil

Det finns flera sätt att göra bilaffärer på, men få som är lika smidiga som att sälja bilen till en handlare. Maila oss registeringsnummer, miltal och kontaktuppgifter så hör vi av oss. Vi värderar din bil i befintligt skick så du behöver inte förbereda något.

Att sälja bilen till en handlare är tryggt, smidigt, effektivt och blir riktigt gjort. 

Går du i säljtankar, men gärna vill slippa lägga tid på att ro affären i hamn? Genom att sälja bilen till oss frigörs tiden som du annars hade behövt lägga på att göra i ordning bilen, hålla kontakt med spekulanter, se till att affären görs på ett riktigt sätt osv. Hos oss behöver du inte förbereda något i förväg. Vi värderar bilen så som den är och ger dig ett marknadsmässigt pris baserat på det. 

Vi är självklart också medlem i MRF. 

Lämna dina kontaktuppgifter
samt uppgifter om registreringsnummer och miltal så hör vi av oss.
Anläggning:

Då du gör en förfrågan måste vi behandla dina personuppgifter. De uppgifter vi kan komma att behandla är de uppgifter du själv lämnar till oss i samband med kontakten (kontaktuppgifter, registreringsnummer och eventuella kommentarer). För att vi ska kunna besvara din förfrågan utgår vi från att vårt intresse av att behandla dina personuppgifter väger tyngre än ditt intresse av att inte omfattas av vår behandling. Den rättsliga grunden för behandlingen är därför intresseavvägning. För detta ändamål kommer vi att spara dina uppgifter i 6 månader från och med din förfrågan.