Audi Service och reparation

Vi har utvecklat servicepaket som passar din bil genom alla skeden i dess livslängd. 

Din Audi vet själv när det är dags för service. Och vi som byggde din Audi kan den bäst, hos vår auktoriserade Audiverkstad är den alltid i trygga händer. Vi vet nämligen vad din bil behöver för ett långt och friktionsfritt liv. Därför tar våra Audiexperter hand om din bil och använder bara Audi Originaldelar tillverkade enligt exakt samma specifikationer som när din Audi byggdes.

Årsmodell 2020 och nyare

Audi Originalservice är det smarta sättet att behålla den höga kvaliteten på din Audi. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Dessutom förlängs Audi Mobilitetsgaranti automatiskt.

Läs mer om Originalservice

Årsmodell 2019 till 2016

Audi Originalservice med lite lägre pris för din bil som är av årsmodell 2019– 2016. Kvalitet lönar sig alltid. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Audi Mobilitetsgaranti förlängs automatiskt. Dessutom lägre pris även på reparationer.

Läs mer om Originalservice 4+

Årsmodell 2015 och äldre

Audi Originalservice, men med ännu lite lägre pris för din bil som är av årsmodell 2015 eller äldre. För om det är något som lönar sig så är det kvalitet som varar. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Audi Mobilitetsgaranti förlängs automatiskt. Du får också lägre pris på reparationer.

Läs mer om Originalservice 8+

Årsmodell 2015 och äldre

För dig som har en Audi som är av årsmodell 2015 eller äldre, finns även Audi Basservice. Samma detaljomsorg och Audi originalkvalitet men med färre åtgärdspunkter och till ett fast pris: 1 895 kr. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Vägassistans i 12 månader ingår.

Läs mer om Basservice

Boka service online

Med Audi Servicebokning online bokar du enkelt tid för service av din Audi. Vi ger förslag på service för din bil baserat på registreringsnummer och du kan se priset direkt i bokningsprocessen.

Boka Service online och få priset direkt!
Audi Originalservice

Kvalitet lönar sig alltid. Audi Originalservice är det smarta sättet att få din Audi att rulla längre mellan serviceintervallerna. Med Audi Originalservice förlängs dessutom Audis mobilitetsgaranti automatiskt.

Serviceavtal

Med Audi Serviceavtal är du och din Audi alltid i trygga händer. Du betalar en fast månadsavgift och din Audi servas på en auktoriserad Audi-verkstad av erfarna servicemekaniker. Tryggt och enkelt.

Reservdelar

En helhet är summan av dess delar. Därför är Audi Originaldelar utvecklade med exakt samma passform och kvalitet som delarna på din Audi när den var ny. Då kan du dessutom vara säker på att din Audi fortsätter att vara en Audi till 100 %. Vi kallar det för Audi-kvalitet rätt och slätt.

Audi Mobilitetsgaranti

Med Audi Mobilitetsgaranti blir du aldrig stående om din Audi skulle bli akut okörbar. Audi Mobilitetsgaranti innebär att du får hjälp på plats dygnet runt, 365 dagar om året oavsett var du befinner dig.

Däck och fälg

Däcken på din Audi är viktiga. De är trots allt din bils enda kontakt med vägen och sammanlagt inte mycket större än fyra fotavtryck. Dessutom måste fälgarna på din Audi utstå extrema påfrestningar i tusentals mil utan att deformeras. Det här vet vi på Audi. Därför lämnar varje ny Audi fabriken med däck och fälgar som är optimerade för varje specifik Audi-modell.

Tillbehör

I Audis onlinekatalog för Originaltillbehör hittar du alla tillbehör och accessoarer som förenklar och förbättrar tillvaron med din Audi. 

Audikort Visa

AudiKort Visa gör tillvaron med din Audi både enklare, tryggare och mer förmånlig. Kortet kan användas över hela världen och du får poäng på alla inköp, var du än handlar. Dessutom kan du helt avgifts- och räntefritt dela upp köpen hos din Audi-återförsäljare på 12 månader.

Garantier

Vilka slags garantier omfattas min Audi av, vilka garantier följer med när jag köper en ny Audi och finns det garantier även om jag äger en äldre Audi? Här kan du läsa mer om våra garantier som håller dig och din Audi rullande i alla lägen.

Boka service online

Med Audi Servicebokning online bokar du enkelt tid för service av din Audi. Vi ger förslag på service för din bil baserat på registreringsnummer och du kan se priset direkt i bokningsprocessen.

Boka Service online och få priset direkt!