• Kontakt
  • Boka service
  • Kontakt
  • Boka service
Meny
TransportbilarTeam Transportbilar
ErbjudandenBilar i lagerVerkstadFinans & FörsäkringKontakta oss

Team Transportbilar

Ett helt team av specialister på din transportbil
Kontakta oss

”Ensam är stark.”
Så brukar det ju heta. Och när man ska föra det i bevis pratar man om enskilda idrottsprestationer, om individuell skicklighet eller om den ensamma vargen som, mot alla odds, tar hem spelet i ensamt majestät.


Men på Volkswagen Transportbilar tror vi inte på det. Vi vet att den ensamma vinnaren alltid handlar om undantaget som bekräftar en helt annan regel. Nämligen att om man ska vinna, på kort sikt eller i längden, så är det samarbete som gäller. Mänskligheten har utvecklats genom att samarbeta. Genom att samlas i grupper och samverka för att nå gemensamma mål. Genom att tänka, drömma och arbeta i team. Genom att slå samman de individuella skickligheterna och baka ihop dem till en helhet vars kraft och potential vida överstiger den ensamma individen.
Vi har tagit fasta på den gemensamma kraften som uppstår då man hjälper och stöttar varandra. På styrkan som frammanas då man inspirerar sina team-medlemmar och vinner, segrar och övervinner utmaningar och hinder. Och på energin som leder till en bättre kundupplevelse, bättre driv och roligare arbetsdagar. Och vi har kallat den TeamTransportbilar. För vi tror att det finns en oerhörd styrka i att samarbeta.

Helt enkelt: ”Tillsammans är vi starkare.” 

Därför är vi Nordemans Bil Team Transportbilar, och det här är vi!

1.Specialiserat team

Vårt team är specialister på transportbilar och jobbar tillsamamns för ditt bästa. Vi kan det mesta som är värt att vet om transportbilar.

2. Stort kunkfokus

Hos oss möter du och din bil alltid samma personer. Kontakten med ditt Team Transportbilar är därför enkel och familjär - och vi lär känna dig, din bil och dina behov så att såväl service som dialog blir mer effektiv.

3. Bästa råden

Team Transportbilar arbetar som ett team vilket möjliggör ett nära samarbete mellan verkstad och sälj. Detta bidrar till att teamet ka nge dig bättre råd i alla frågor som rör din bil, som i sin tur kan sänka dina bilkostnader och hållla din verksamhet i rullning. En kundmottagare kan tiell exempel förmedla till säljaren att du bör välja till ett service och reparationsavtal å din nästa transportbil för att det skulle sänka dina bilkostnader.

Team Transportbilar-hemlighet bakom våra nöjda kunder!

Team Transportbilar är ett helt team av specialister på Volkswagen Transportbilar. En del bilar är viktigare än andra. Till exempel de man behöver för att göra sitt jobb. I många företag står verksamheten still om bilarna inte rullar, något som i allra högsta grad gäl
Klicka här