• Kontakt
  • Kontakt
Meny

Dataskyddsförordningen och vår hantering av personuppgifter

Dataskyddsförordningen, eller GDPR (General Data Protection Regulation), är en ny EU-gemensam förordning som börjar gälla i hela EU från och med den 25 maj 2018. GDPR
ersätter den svenska Personuppgiftslagen (PuL) och är utformad för att
stärka den enskildes rättigheter.

De personuppgifter som vi hämtar in om dig är nödvändiga för att vi bl.a.
ska kunna hantera dig som kund, fullgöra våra avtalsförpliktelser och
tillhandahålla våra tjänster.

Uppgifterna kan också komma att användas för marknadsföring genom till exempel
brev, mail eller sms. Vi delar även personuppgifter till bolag som vi
samarbetar med. Personuppgifter lagras inte längre än nödvändigt.

Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter hittar du via nedanstående länkar.

Cookie policy

Vad är cookies?

En cookie är en liten textfil som sparas ned till din enhet när du besöker
en hemsida. Cookien tillåter hemsidan att känna igen din enhet och
komma ihåg om du har besökt hemsidan tidigare. Cookies används till att
ge dig som besökare en bättre upplevelse av webbplatsen, de används även
för att ge dig tillgång till olika funktioner.

I en cookie är det möjligt att se/följa en användares surfande och vi
använder cookies för att administrera och anpassa dina besök i våra
onlinetjänster samt erbjuda tillgång till särskilt utvalda delar i våra
onlinetjänster. Du kan läsa mer om de olika typerna av cookies som vi
använder på hemsidan i de andra flikarna på denna sidan.

För att få reda på mer om cookies, inklusive hur du kan se vilka cookies
som har placerats på din enhet och hur du kan hantera och ta bort dem,
besök
www.allaboutcookies.org eller http://www.minacookies.se/

Våra cookies

  • Vi använder cookies för att förbättra din Volkswagen online upplevelse.
  • Cookies
    hjälper oss samla in information om hur besökare använder vår websida
    och hur de rör sig på hemsidan. De hjälper oss också att kunna föra
    statistik över antalet besökare.
  • Cookies
    används för vissa funktioner som förbättrar våra webbsidor för
    användaren eller ger oss statistik om användandet av sajten.
  • Vi sparar ingen personlig information via cookies. Statistiken kan inte
    kopplas ihop med en person. Vi använder alltid cookie information på ett
    ansvarsfullt sätt.
  • Vårt mål är att kontinuerligt förbättra din Volkswagen online upplevelse.
    Cookies hjälper vår websida att fungera bättre och mer effektivt. För
    att få reda på mer om cookies, inklusive hur du kan se vilka cookies som
    har placerats på din enhet och hur du kan hantera och ta bort dem,
    besök
    www.allaboutcookies.org eller www.minacookies.se

Tredjeparts cookies

  • Tredjeparts
    cookies kan komma från partners som tillhandahåller funktionella
    webbverktyg för vår hemsida, andra hemsidor där vi annonserar och från
    sociala nätverk.
  • Tredjepartscookies kommer ofta från annonser på den webbplats användaren har anropat.
    Annonserna i sin tur hämtas då från en extern webbplats. Tredjepartscookies sätts
    också av webbanalys- och trafikmätningsleverantörer som webbplatsen
    anlitar för att låta oberoende företag mäta och utvärdera besökarna.
    Mätningarna används för att kunna validera webbplatsens uppgifter till
    annonsörerna på antalet besökare, storleken på trafik, nådda målgrupper
    och kampanjutfall.

Exempel på tredjeparts cookies:

  • Delning via sociala nätverk: Om du delar innehåll från vår hemsida i sociala
    nätverk, t.ex. Facebook och Twitter, så kan du komma att få cookies från
    dessa webbsidor.
  • Annonsering: Från tid till annan annonserar vi på andra webbsidor. Dessa annonser
    använder tredjepartscookies för att skräddarsy och visa annonser som är
    relevanta för dig.
  • För att få reda på mer om cookies, inklusive hur du kan se vilka cookies
    som har placerats på din enhet och hur du kan hantera och ta bort dem,
    besök
    www.allaboutcookies.org eller http://www.minacookies.se/

Våra script

Dessa script kan finnas på vår webbplats och eller på våra kampanjsidor.

Adform

Adform använder cookies för att samla in information om besök på annonsörens
webbplats samt samlar in information om du har besökt webbplatsen samt
information om du har sett annonser från annonsören. Den insamlade
informationen kan användas för att utvärdera annonskampanjens prestanda
samt leverera beteendemässig annonsering, t.ex. visa annonser i en
sekvens, visa särskilda produkter som svar på intresse som visas på
webbplatsen, visa annonser baserat på statistiska sannolikheter eller
bestämma om en annons ska visas över huvud taget, baserat på svar på
ovanstående tekniker.

Mer information finner du här: https://site.adform.com/privacy-policy-opt-out/

Google Analytics

Google Analytics använder cookies för att samla in information om besök på
webbplatsen. Den insamlade informationen kan användas för att utvärdera
och analysera statistik om besökarna på webbplatsen samt visa särskilt
innehåll för vissa besökare.

Sizmek

Sizmek’s teknik använder cookies, enhetsidentifierare och liknande teknik (som
pixlar och statistiska enhetsidentifierare) för att samla information om
din webbläsare eller enhet, de webbplatser som har besökts, annonserna
på webbplatserna, interaktioner med dessa annonser och, om så är fallet,
enhetens geografiska läge ("beteendeinformation"). Detta görs i samband
med att vi tillhandahåller våra kunder med tjänster för annonshantering
och kampanjhantering samt för att hjälpa våra kunder att avgöra vilken
annons som är lämplig att levereras till dig.

Mer information finner du här: https://www.sizmek.com/privacy-policy/ och här: https://www.sizmek.com/privacy-policy/#options.

SmartSignals

SmartSignals använder cookies för att utnyttja ett unikt ID som möjliggör
identifiering av anonyma användare över olika sessioner och spåra vissa
aktiviteter på kundens webbplats. Denna information kan användas för
anonym profilering och hjälper till att presentera relevant information
för användaren.