Nordemans Bil i Örnsköldsvik söker en skaderådgivare!


Om oss och tjänsten

Nordemans Bil AB är en auktoriserad fullserviceanläggning för Audi, Skoda och Volkswagen. Nu expanderar vi och söker därför fler medarbetare till vårat härliga Team.

Som skaderådgivare hos oss arbetar du med skadeärenden från start till mål. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:

Mottagning och utlämning av bil till kund

Tidsbokning

Skadebesiktning

Räkna på kalkyler till försäkringsbolag

Fakturering

Du delar dina arbetsuppgifter med vårat skadeteam men självklart har du ett nära samarbete med övriga kollegor där vi alla bidrar med god stämning och kunskap till gruppen.

Om rollen

Som skaderådgivare blir du spindeln i nätet, länken mellan kunden och skadeverkstan hos Nordemans Bil. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar att boka in kunder för reparationer, ta emot och lämna ut kundens bil, samt hantera prisuppgifter och betalningar. Du blir den viktiga rösten som guidar kunden genom serviceprocessen

Som person är du serviceinriktad med ett gott kundbemötande och du har förmåga att arbeta under tidspress. Du trivs med att samarbeta med andra samtidigt som du har förmåga att självständigt ta ansvar för dina arbetsuppgifter.

Vårt erbjudande

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet som består av duktiga kollegor och en god stämning.


Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Placering: Örnsköldsvik.

Har du frågor angående tjänsten vänligen kontakta Daniel Lindblom,

Daniel.lindblom@nordemansbil.se alt 0660 87505

Krav 

Goda kunskaper inom fordonsteknik

God datorvana

Mycket goda kunskaper i svenska

B-körkort

Meriterande

Kunskap i Cabas

Kunskap inom garantihandläggning för plåt/lack

Erfarenhet av reparationer


Om företaget

Nordemans Bil har en imponerande historia som sträcker sig tillbaka till 1856, som personbilsbolag i Örnsköldsvik och Lycksele, med agenturer för Audi, Volkswagen, och Skoda. Med två fullserviceverkstäder, en skadeverkstad, rekond, och däckverkstad är de en komplett destination för bilägare. Med dotterbolaget Bil Nord med agentur för Scania lastbilar och fullserviceverkstäder även för dem, omsätter Nordemans bolag cirka 800 miljoner kronor årligen och sysselsätter omkring 150 personer.


Välkommen med din ansökan!

Skicka in din ansökan snarast då urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2024-06-23

Ansökan med CV och personligt brev skickas till:

Daniel.lindblom@nordemansbil.se


Skicka ansökan